Pentru tine ce conteaza cu adevarat?

Traim intr-o lume grabita in care banul primeaza, superficialitatea tinde sa ajunga la cote inalte, motiv pentru care aparenta a ajuns sa fie mai importanta ca esenta - din pacate.
Ma intristeaza societatea in care traiesc. Cred ca reprezinta o lectie pentru mine, de aceea am grija sa ma auto-educ zi de zi.  Suntem in goana dupa bani, succes, bunuri materiale si niciodata nu avem timp. Intotdeauna suntem grabiti, obositi, uitam sa spunem lucruri frumoase, sa facem un compliment pentru ca suntem prea frustrati,  plini de griji. Uitam sa dam un telefon sa auzim vocea mamei/partenerului/fratelui/surorii. Uitam sa spunem "Te iubesc", "Imi este dor de tine". Lipsim de la momente importante pe care ar trebui sa le petrecem cu cei dragi, pentru ca nu avem timp.
Uitam totusi ca timpul nu inseamna eternitate si ca nu o sa ii avem pe cei dragi intotdeauna langa noi. Ma omoara gandul acesta, motiv pentru care incerc in fiecare zi sa imi fac timp. Da, sunt extrem de ocupata. Sunt ultimul an la facultate si sunt zile cand trebuie sa stau cate 8-10 ore acolo. Am articole de scris, shooting-uri, machiaje de facut, evenimente la care trebuie sa ajung si mi-as dori ca ziua sa aibe macar 48h. Cu toate acestea, am invatat sa imi stabilesc prioritatile. Am invatat sa fiu constienta ca sunt inconjurata de oameni care merita atentia mea.

Event: FMWG a implinit 5 ani de blogging!

Vineri, 9 octombrie, am sarbatorit alaturi de From Mona With Gloss 5 ani de activitate. Gazda a fost restaurantul cu specific dacic, La Bordei.
Daca cititi blogurile de beauty, cu siguranta stiti cine este Mona. Este beauty&fashion blogger, make-up artist si consilier de frumusete si s-a remarcat pe langa articolele apreciate de pe blog prin numeroase aparitii în presa scrisă si TV, proiecte speciale si colaborari de ambasador de brand. Tot ea este si pe coperta revistei Avantaje in numarul de septembrie, iar eu vreau sa o felicit pentru aceste realizari. 

Cu Mona am colaborat anul trecut la propria sa revista. Am realizat articole in calitate de Fashion Editor. Am scris despre stilul pin-up si am luat parte la un shooting tare drag mie. Mai multe detalii gasiti aici.


Noile tendinte toamna-iarna 2015/16 de la DEICHMANN

Noua modă la încălţăminte aduce cu sine tot ceea ce face toamna mai frumoasă. În ce privește noile modele preferate, designul de bază este asortat cu detalii captivante, clasicul este îmbinat cu influenţe sport, look-urile Retro sunt prevăzute cu noi accente, iar eleganţa este combinată cu materiale High-Tech. Modelele feminine s-au înmulţit şi sunt prevăzute cu influenţe masculine căci şi moda la încălţăminte se eliberează încet-încet de convenţiile de sex. Tendinţele sunt marcate în mod special de către tălpile proeminente; Profilurile voluminoase, groase dau un „touch”tineresc, cool.

Yves Rocher ofera sesiuni gratuite de machiaj

Daca intr-un articol anterior v-am prezentat noutatile Yves Rocher, astazi vin cu o veste buna pentru voi.

SheIn autumn wishlist

De-a lungul timpului ati vazut multe outfit-uri pe blogul meu cu hainute achizitionate de pe SheIn. Stiu ca multe dintre voi ezitati sa va cumparati haine si accesorii de pe site-uri din strainatate din cauza faptului ca trebuie sa faceti plata prin paypal in momentul in care puneti comanda.
EI bine, nu aveti de ce sa va faceti griji. Eu comand de peste un an si nu am avut niciodata vreo problema. Coletul a ajuns de fiecare data la timp. In orice caz, in momentul in care comanda este plasata, primiti tracking number si puteti vedea unde se afla coletul in momentul respectiv.

Toamna a sosit, iar pentru noi, femeile, este inca un motiv pentru a ne reinnoi garderoba. Astfel, astazi vreau sa va arat cateva piese vestimentare care mie mi-au placut la nebunie inca de cand le-am vazut. Daca va intereseaza mai multe detalii legate de un articol, click pe fotografie pentru a va redirectiona pe site.



Khaki Long Sleeve Tassel Loose Coat

Pret:$39:30  $26.60


OOTD: Fringe Vest

Anul acesta franjurile au fost si inca sunt in trend, iar eu nu le-am putut rezista. Rochiile, gentile, bluzele cu franjuri sunt atat de versatile, incat oricine le poate purta in functie de propriul sau stil.
Astazi vreau sa va prezint un outfit in care piesa de rezistenta este vesta achizitionata de pe SheIn.Mi-a placut tare mult culoarea, iar materialul este extrem de moale. Va las cu fotografiile:

Noutati toamna Yves Rocher

Toamna aceasta se numara bobocii. Oh, nu! Toamna aceasta descoperim impreuna noutatile Yves Rocher!


Makeup Tutorial with Oriflame The ONE Products

Sunt blogger de aproape 5 ani, insa pana anul acesta nu am cochetat deloc cu youtube-ul. Cum orice are un inceput, stiti ca am realizat doua clipuri (un tutorial de machiaj si un review) in cadrul Scolii de Beauty Blogging.
Mi-am dorit enorm sa realizez un nou tutorial si am facut-o (in cele din urma). Este vorba despre un machiaj in care am folosit produsele The One by Oriflame. De ce? Ei bine, la un moment dat o buna prietena mi-a spus "Alina, eu nu ma mai uit la tutoriale. Eu nu voi avea niciodata produsele acelea profesionale despre care vorbiti voi. As aprecia enorm daca as vedea un tutorial de machiaj cu produse accesibile, la indemana tuturor".
Asa ca astazi am ales sa va prezint un tutorial de machiaj usor de realizat, dar de efect.