Review: Ulei Pur din seminte de cactus MOROCCAN NATURAL

De multe ori sunt intrebata "Ce faci ca tenul tau sa arate bine?". In primul rand, am grija sa folosesc produsele potrivite tipului meu de ten. Fiindca job-ul meu este de asa natura incat sa iau contact cu diferite fete/femei, cu dezamagire am constatat ca majoritatea nu acorda tenului o atentie deosebita.
Intreb la randul meu "dar tu folosesti o crema pentru fata?". Aproximativ 40% imi spun ca nu, vreo 40% imi spun ca folosesc una oarecare (in special, Nivea - cea clasica) si doar 20% au grija exact cum ar trebui. 

Este trist, pentru ca aceleasi femei imi pun intrebarea"De ce am pete? De ce incep sa apara mici riduri de la o varsta frageda?De ce am cosuri? De ce..? De ce..?" 

Este important sa avem o rutina de ingrijire corespunzatoare. Aceasta rutina include diferite etape precum demachierea, tonifierea, hidratarea, exfolierea. Fiecare produs folosit trebuie sa fie bine formulat,motiv pentru care exista acum zeci de surse de informare incat sa facem alegerile corecte.

In ceea ce ma priveste, cand vine vorba de hidratare, ziua folosesc o crema cu SPF 50, iar seara folosesc diverse uleiuri vegetale. De ce ulei? Pentru ca acesta patrunde usor in piele, contine acizi grasi nesaturati si vitamine.

Am incercat tot felul de uleiuri, insa astazi vreau sa va vorbesc despre unul extrem de pretios Este vorba despre uleiul pur din seminte de cactus

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY a dat startul vacantei mele de vara. O atmosfera relaxanta, bloggerite frumoase cu tinute lejere potrivite pentru mediul in care acest event a avut loc: gradina 2activePR.

Shein look

Incep postarea aceasta prin a spune ca sunt extrem de fericita pentru ca perioada stresanta din viata mea a luat sfarsit. In ultimele 2 luni am avut un stil de viata haotic, am avut extrem de multe lucruri de facut, insa acum am mai mult timp pentru mine asa ca mi-am propus sa postez aproape zilnic.

Acum ceva timp am achizitionat de pe SheIn.com o jacheta si o fusta pe care abia astept sa vi le arat.Oh, dar stati! Stiati ca SHeIn.com este vechiul Sheinside.com?  Daca nu, aflati acum.


Makeup artist GR @ Mega Mall

Anul trecut am machiat alaturi de Gia, pentru Golden Rose, la targul Cosmetics Beauty Hair. Am descoperit o echipa frumoasa, plina de viata si dornica de munca asa ca m-am integrat imediat. In 2 zile (8h/zi) eu am reusit sa fac aproximativ 40 femei fericite, pentru ca am machiat incontinuu. A fost o experienta minunata!
Luna trecuta am avut din nou o colaborare cu acestia, asa ca pentru doua zile am fost la insula din Mega Mall Pantelimon.


Schimbare de look @ Keune Romania

Stiti ca sunt o non-conformista, asa ca odata cu schimbarea anotimpului simt nevoia sa schimb si culoarea parului. Daca toamna/iarna adopt diferite nuante de blond, primavara si vara simt nevoia ca parul meu sa fie colorat si vesel.
De obicei ma vopsesc singura, insa luna trecuta m-am lasat pe mana echipei Keune.

Rezumat si impresii: Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris!

In urma cu o luna am aflat ca am fost admisa la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris. A fost o bucurie mare pentru mine sa ma aflu printre cele 30 de cursante, iar in acel moment mi-am propus sa dau tot ce am eu mai bun.
Am avut 4 cursuri diferite, cate unul saptamanal. Fiecare curs urma sa se finalizeze cu o tema (brief).

Beauty Swap by Beauty Barometer - editia a-2-a

Luna mai a fost o luna plina pentru mine din toate punctele de vedere. A fost o perioada atat de incarcata, incat somnul a devenit un lux. Evenimentele, scoala de beauty blogging, programarile la machiaj in Bucuresti/Giurgiu, colaborarea cu GR, presesiunea cu zeci de proiecte si lucrari, iar in final decesul unei persoane dragi mie, sunt cateva din motivele pentru care am ramas in urma cu postarile.
Astazi ma mobilizez si vreau sa va vorbesc despre Beauty Swap by Beauty Barometer, eveniment ajuns la cea de-a doua editie. 
Asa cum v-am spus aici, acesta este organizat de Ani, iar de data aceasta a avut ca si asistenta pe Dana de la Danamakeup.ro.  Da, a avut nevoie de asistenta pentru ca acesata a adus la un loc peste 60 bloggerite!!!!